start
hout | jaloezieŽn | lamellen | paneelgordijnen | plissťs | rolgordijnen | vouwgordijnen | vouwwanden 
Louverdrape Lamella Systemsģ

kwaliteit zonder compromisLouverdrape verticale lamellen

^

Louverdrape verticale lamellen hangen in elke stand volmaakt evenwijdig door toepassing van een niet slippend precisie-overbrengings-systeem. De originele Louverdrape uitvoeringen met geÔmpregneerde textiel lamellen herkent u aan de onzichtbaar aangebrachte metalen ballastplaatjes en kettinkjes. Hierdoor blijven ook de lichte textiel lamellen altijd mooi kaarsrecht afhangen. Louverdrape lamellen zijn leverbaar in textiel, kunststof, aluminium en hout. Fantasy - glasgordijnen, Louversan - antibacteriŽle lamellen


Carousel dubbelwandige plissťs

^

Carousel dubbelwandige plissťs zijn aan de kamerzijde gekleurd en aan de straatzijde wit. Bedieningskoorden zijn in de plissťs niet zichtbaar. De plissťs worden geleverd met polyesther stoffen en zijn makkelijk zelf schoon te houden. Carousel plissťs zijn leverbaar in 29 en 45mm, van transparant tot lichtdicht met aluminium binnencoating.


Louverdoor vouwdeuren en vouwwanden

^

Louverdoor vouwdeuren en -wanden hebben praktisch het eeuwige leven. Door een vernuftige constructie grijpen de kunststof panelen over de hele lengte in elkaar. Of het er nu 6 zijn voor een deur of 60 voor een balzaal het systeem is aan alle kanten rekbaar.


Louverflex horizontale aluminium jaloezieŽn

^

Louverflex horizontale aluminium jaloezieŽn zijn in 16, 25, 35 en 50mm leverbaar. De jaloezieŽn worden bediend d.m.v. een tuimelstang en optrekkoord. Voor deuren en kantelramen worden de jaloezieŽn van zijgeleidingen voorzien. Voor badkamers zijn er speciale jaloezieŽn in 16 en 25mm.


Louverstore paneelgordijnen

^

Louverstore paneelgordijnen zijn met stoffen panelen van 20 tot 120 cm breed leverbaar. De paneelgordijnen worden d.m.v. trekstangen of koord bediend. Louverstore paneelgordijnen worden geleverd met stof van polyester en/of katoen. De stof van de paneelgordijnen wordt met klittenband bevestigd.


Louveroll rolgordijnen

^

Louveroll rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen met ketting of veer.
De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in polyester, katoen, glasvezel of soft-pvc, van doorzichtig tot lichtdicht. Louveroll rolgordijnen in soft pvc zijn bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook leverbaar met schulp en afgebiesde rand. Louveroll rolgordijnen hangen altijd volkomen strak.


Plistore vouwgordijnen

^

Plistore vouwgordijnen zijn in 4 typen leverbaar. De vouwgordijnen worden bediend d.m.v. een parelketting of koord. Plistore vouwgordijnen worden geleverd met stof van polyester, katoen of acryl. De stof van de vouwgordijnen wordt met klittenband bevestigd.


Wooddrape verticale houten lamellen

^

Wooddrape verticale houten lamellen van geweven hout.


Woodflex horizontale houten jaloezieŽn

^

Woodflex horizontale houten jaloezieŽn met lamellen van 25 of 50mm.


Woodroll houten rolgordijnen

^

Woodroll houten rolgordijnen of roll-ups van geweven hout.


Woodstore houten vouwgordijnen

^

Woodstore houten vouwgordijnen van geweven hout.


Louverdrape Lamella Systems

LOUVERDRAPE LAMELLA SYSTEMS - Weesperzijde 126-129 - 1091 ER AMSTERDAM
TEL: 020-6652393 / FAX: 020-6943977

raamdecoratie

linkpartners

veel gestelde vragen - FAQ